✓ NIEUW: Koop nu, betaal later!
✓ Betaalbare luxe
Spraakmakend

In de wereld van Beau Monde is iedere vrouw uniek en daar horen ook bijzondere sieraden bij. De sieradencollecties van Beau Monde zijn vervaardigd uit o.a. sterling zilver en 14 karaat goud, voorzien van briljanten, zirkonia's en gekleurde edelstenen.

Naast een eigen collectie zijn ook sieraden van bekende merken zoals Ti Sento, Joid Art, JLO en Ice-Watch verkrijgbaar bij Beau Monde.

Shop de collectie van Beau Monde


Sieraden van Ti Sento stralen toegankelijke luxe en fashion uit en zijn gemaakt voor iedere vrouw. De sieraden voldoen aan de hoogst mogelijke productiekwaliteit en bestaan uit gerhodineerd sterling zilver, gezet met zirkonia's in prachtige vormen en maten. Daarnaast sluiten de kleuren binnen iedere collectie aan bij de trends van het modeseizoen.

Binnen de collecties van Ti Sento vind je zowel extravagante sieraden als tijdloze sieraden met een basis look.

Shop de collectie van Ti SentoHet Belgische horlogemerk Ice-Watch staat wereldwijd bekend om de kleurrijke plastic duik horloges. Binnen de gigantische horlogecollectie is altijd wel een fashionable horloge te vinden die past bij de modetrend van het moment.

Naast de kleurrijke en sportieve horloges vind je ook elegante horloges met een luxe uitstraling voor de liefhebbers van glitter en glamour!

Shop de collectie van Ice-Watch